DANKWOORD

Ben zeer vereerd met de benoeming "Ondernemer van Oisterwijk 2011". 
Alhoewel ik kunstenaar ben voel ik me altijd ook ondernemer.Dit blijkt ook uit de keuze voor mijn vestigingsplaats Industriepark Laarakkers 10 jaar geleden.Het besluit om wonen, werken en tonen in een gebouw onder te brengen was voor mij de juiste. Nu mijn bedrijf zo gegroeid is kan ik leven, wonen en werken niet meer los van elkaar zien. Ik besef dat ik een andersoortig bedrijf heb dan waaraan doorgaans aan wordt gedacht.
Na mijn opleiding aan de academie voor beeldende vormgeving en vervolgens fotografie kreeg ik vrij snel opdrachten van het bedrijfsleven.
Om me heen zag ik dat er te weinig aandacht en interesse is voor kunst.

Ben altijd gefascineerd door de kracht en de kleuren van de natuur, de historie  en  architectuur.Dit zijn nog altijd de inspiratiebronnen in mijn werk.
Ik ben ervan overtuigd dat het dagelijks leven meer inhoud en waarde krijgt als je omgeven bent door kunst. Fotografie, schilderkunst, meubelen of (monumentale) glaskunst. Dit zijn mijn specialismen geworden. Met de laatste jaren de nadruk op keramische zeefdruktechniek op glas. In al mijn werk streef ik naar een balans tussen schoonheid, duurzaamheid en bruikbaarheid maar wel met een vernieuwende visie. Het vergt veel energie en research om bij te blijven in alle ontwikkelingen op de diverse gebieden.Dit is een vereiste om professioneel te kunnen werken. 
Ik heb een uniek eenmansbedrijf, ik werk altijd in opdracht en begeleid het proces van ontwerp, uitvoering tot oplevering zelf en blijf in nauw contact met de opdrachtgever.
Dit zijn meestal architectenbureaus, wooncorporaties, gemeenten en bedrijven. Ik ben trots op wat ik onafhankelijk en op eigen kracht tot nu toe heb bereikt. Mijn inspiratie kwam van o.a. van: mijn ouders die me leerden nooit op te geven, mijn broer die me altijd zakelijk ondersteunde, de bedrijven die me technisch hebben geholpen bij de vele ingewikkelde projecten technisch uit te voeren, de mensen om mij heen, de kritische meedenkers, researchers en vakgenoten, mijn vele buitenlandse kunstreizen en de wandeltochten door het Brabantse land. 

Dank aan mijn drie kinderen die altijd begrip moeten hebben voor dit woelige leven.

 

 

 

Luid applaus!

Winnaar Ondernemersprijs Oisterwijk 2011.