YOU DID IT !

You did it!

Ja, ik was al eerder weg; ietwat gevangen in een moeilijk lopend schrijfproces, zoiets geeft soms weinig rust, het blijft in je gedachten doorwerken. Zo had ik mij ook vergist in de tijd, maar dat gaf niet ; ik had een interessant gesprek met Ben ten Hove. Hij is ook geïnformeerd over de moeizame ontwikkeling rond het kasteel van Gemert. Bij dat project, evenals klooster Nazareth ben ik nauw betrokken. We hebben afgesproken elkaar nog nader te spreken.


Ellen, je bent geweldig; ik ken geen kunstenaar zoals jij, toegepaste kunst ... kom nou, categorieën duiden slechts in een richting, proberen slechts te vangen!

Het was een zeer inspirerende bijeenkomst. Zoveel aanwezigen, en zo'n hoge gasten, Ellen je mag echt trots zijn, wat mij raakte, was dat jij je ook moeder toonde en je kinderen erbij betrok.

De opmerking van je broer Noud ...ja hij sprak een waarheid. Hans Haas, die interim-burgemeester in Gemert was, sprak mij erop aan: we konden met die opmerking volledig instemmen.

Ellen, ik heb nog geen boek meegenomen; het was zo'n lange rij en het voelde toch wat vreemd om tussen al die kopers het gratis te krijgen. Ik heb heel graag aan dat project meegewerkt; het koos zijn eigen weg. Trots, dat is een gevoel dat ik mij soms maar moeilijk toelaat, ik ben meer verbaasd over wat er uit mij naar boven komt, en wat mij bezighoudt. Het idee dat aan het boek ten grondslag ligt, fascineerde mij en hoe jij daaraan vorm hebt gegeven. Ik ben heel blij dat ik daaraan heb mogen meerwerken. Het was goed om je kinderen weer eens te zien; hoe zij zich ontwikkeld hebben; nou ja met zo'n bijzondere en toegewijde moeder! 

Ellen, ik kom het boek wel ophalen, ik koop ook nog twee exemplaren.

Hartelijke groet, Ton Thelen

MET BOBO OP PODIUM

Hoi Ellen,  leuke middag met zo veel mensen. Een heel behoorlijk netwerk heb je na al die jaren al opgebouwd!.. En gewaagd.. zo’n ‘bobo’ mee op het podium. (Van te voren wel wat vragen door genomen toch?)  En wat een knoeperd van een fotoboek!!..  ik heb er heerlijk in rondgebladerd.  Wel apart dat je feitelijk heel je leven zo deelt met andere mensen! Er komt lief en leed voorbij. Indrukwekkend allemaal.   Kan me voorstellen dat er ook een last van je is afgevallen nu het voltooid is. Het is heel wat ; zo elke dag een foto.  Ik kan me voorstellen dat je zeker elke dag bewuster leeft en werkt als je bezig bent met zo’n project.   Persoonlijk zou ik nog een jong bandje geregeld hebben om het wat luchtiger te maken. Vooral ook omdat er nogal wat 50+ zat te kijken en omdat je een stichting hebt voor jonge talentvolle vrouwelijke ondernemers. ( ik zat zelf zaterdag te denken aan mijn dochter die timmert aan de weg!!  Ha , Ha,  ) groeten Jeroen die binnenkort weer de tuin komt doen.

J.Rath@ggzbreburg.nl

HARTVERWARMEND

Lieve Ellen,

Nou, je boek is geweldig. Alle pagina's omgebladerd. Vannacht en vanochtend.Eerste impressie is hartverwarmend.

Ik ben ontroerd. Naast je kunstenaarschap en ondernemer ben je een echt mensen mens, en dus ook moeder.

Lieve groet, Marian van den Dungen

Perk-interieur Eindhoven

TIJDSBEELD

Hallo Ellen,

 Allereerst wil ik je complimenteren met je boek.

Het is een mooi boek geworden, zowel de lay-out als de inhoud.

Het geeft een mooi tijdsbeeld met daarin centraal jij, je carrière en je gezin met alle lief en leed dat daarbij hoort, tegen de achtergrond van wat er daarbuiten gebeurt.

Indrukwekkend ook. Dat je de discipline hebt opgebracht om door te gaan met je project en elke dag die foto te maken. Dat lijkt mij niet makkelijk.  

Jan Roozen

INDRUKWEKKEND PROJECT

Hoi Ellen,‬
‪Wat een prachtig boek heb je gemaakt!‬ ‪
Indrukwekkend project van 10 jaar.‬‪
Ik ben erg blij met dit cadeau van Trijntje.‬ 
Het kwam er zondag niet meer van om even kennis te maken.‪
Wellicht zoek ik je later nog eens op!‬‪Hartelijke groet,‬ ‪
Harry Slegh‬  sept. 2014
 

VERRAST

Lieve Ellen,

Hoe gaat het met jou in jouw drukke leven?

Ik werd vanavond enorm verrast door Nelleke van Wijk, de griffier en zeer goede vriendin van mij, met een prachtig cadeau. Jouw 10 jaar foto boek!!! Wat ben ik hier blij mee.

 Janneke Oldenhof

EN DE KUNST !..

Hallo Ellen
Even een reactie op je prachtige boek een weergave van een tijdperk in jouw leven
Ik heb er van genoten. Van jou, de kids je familie de wereld om je heen, EN DE KUNST!
Dank voor je boek ga er zeker vaker inkijken
Hartelijke groet en het ga je goed en xx Marthy van Casteren